Komentáře

1 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 17. dubna 2017 v 16:10 | Reagovat

Šmirgl salát. :D

Co vím, tak babi je do nádivky dává. Snad jenom u silnice bych je fakt netrhala.

2 Hanyuu | Web | 17. dubna 2017 v 18:12 | Reagovat

[1]: Tak to beru jako samozřejmost, že nikdo si nic u silnice trhat nebude. :D

3 Barb | Web | 19. dubna 2017 v 17:31 | Reagovat

Mohla bych prosím poprosit o tip na odšťavňovač? :D Já mám jen smoothiemaker, takže alespoň si dělám různé jarní varianty takto.. ale džus bych si doma udělal moc ráda :-)

4 Hanyuu | Web | 19. dubna 2017 v 19:54 | Reagovat

[3]: Tip ti asi dát nemůžu. Sama mám odšťavňovač dost pravěkej a po novém jsem se ještě nijak aktivně dívat nezačala, tak v nich přehled nemám.

5 Nany | 19. dubna 2017 v 20:18 | Reagovat

No... můj dotaz asi bude znít trochu debilně, ale ty kopřivy se opravdu dají bez problému jíst takto syrové? Když si představím ty jejich bodavé "chloupky", zrovna se mi nechce je mít v krku. :-D

6 Hanyuu | Web | 19. dubna 2017 v 20:36 | Reagovat

[5]: Když narušíš jejich strukturu, už nepálí. :D Ale jako salát je za syrova nechroupej. :D

7 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 19. dubna 2017 v 20:50 | Reagovat

[5]: Pokud je mi známo, tak se musí spařit. ;-)

8 Hanyuu | Web | 19. dubna 2017 v 20:57 | Reagovat

[7]: Když jsou celý, tak jasně, že ano. Ale když je strčíš do odšťavňovače nebo smoothiemakeru, nezničíš tolik vitaminů, jako když je spaříš a přesto narušíš jejich strukturu natolik, že nepálí. Vždyť to piju už kolikátým rokem. Nejsem blázen. :D

9 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 19. dubna 2017 v 21:04 | Reagovat

[8]: Myslela jsem třeba na ten špenát. :D

10 Nany | 19. dubna 2017 v 23:54 | Reagovat

[6]: Jasně, tušila jsem, že ten mechanismus bude podobný, díky. Jen jsem se radši chtěla ujistit od někoho, kdo to otestoval na vlastní kůži. :-D No, přidávám k pampeliškám a v brzké době se vypravuju na sběr :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.